Ne jucam cu castanele!

De ceva timp, clestele de bucatarie este de mare interes pentru Vica. De fiecare data cand intra in bucatarie si deschide sertarul cu accesorii pentru bucatarie, clestele este primul obiect analizat :). Avand multe castane in casa si tinand cont de interesul Vicai pentru acest cleste, am invitat micul meu ghemotoc la un nou joc.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Instructiunile jocului: cu ajutorul clestelui de bucatarie, castanele din cosulet trebuie mutate in tava de briose astfel incat in fiecare „casuta de briosa” sa fie cate doua castane.

Un joc excelent pentru dezvoltarea motoriei fine, indemanarii, a miscarii de coordonare ochi-mani, rabdarii de a duce pana la capat un lucru inceput si bineinteles, potrivit pentru a repeta un pic de matematica.

Vicai i-a placut jocul si cel mai mult i-a placut ca a putut sa se joace cu obiectul ei atat de indragit in ultimele zile :).

Pentru inceput a fost dificil pentru ea sa „prinda” cu clestele castana si cu atat mai mult sa o aduca pana in casuta briosei. Fiind ambitioasa, a gasit o metoda interesanta de a tine clestele (cu ambele manute :)) si a reusit cu brio sa duca jocul pana la capat, ba chiar de mai multe ori.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

La solicitarea Vicai, eu am schimbat de mai multe ori cosuletul in care se aflau castanele: ba i se parea ei ca reuseste sa „prinda” mai bine castanele din cosuletul mic, ba din cosuletul mare 🙂

Sa aveti spor la joaca!

(2 ani si 2 luni)

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.