Inimioara pentru mama

Iata ce cadou am primit eu de Valentine’s Day de la ingerasul meu:

craft inimioara mozaic

Acesta inimioara, mi-a adus-o si ieri, drept cadou pentru ziua de 8 Martie :). Asta dupa ce i-am explicat ce reprezinta si ce se intampla de 8 Martie :).

Iata povestea acestei inimioare:

In postarile anterioare, am scris despre pasiunea Vicai de a lucra cu foarfeca. Eu ma bucur mult pentru asta si incurajez cu drag aceast interes al ei.

De Valentine’s Day, V. mi-a cerut foarfeca ei rosie (are foarfeca ei, pe care ea o numeste „foarfeca speciala”) si coli pentru decupaj. A primit carton colorat pentru crafturi (culorile le-a ales ea). A muncit mult, era foarte concentrata la ceea ce face. A dorit sa decupeze aleatoriu, fara sa respecta linii desenate. M-am conformat si m-am retras, lasand-o sa munceasca din plin.

Dupa ce a terminat, i-am propus sa lipeasca formele decupate pe un carton in forma de inimioara si sa creeze un tablou cum doreste ea. I-a placut mult idea. S-a bucurat ca acum poate sa faca ea inimioara pentru mama, asa cum a facut si mama, pentru ea, inimioare din paine la micul dejun. De bucurie a exclamat vesel: „Acum eu fac inimioara pentru mama. Mama mi-a facut la masa, eu fac mamei acum.”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dupa terminarea muncii sale, ingerasul meu era foarte fericit ca a reusit sa faca o inimioara pentru mama.

(2 ani si 6 luni)

 

 

 

 

O părere la “Inimioara pentru mama

  1. Pingback: Porumbei de Valentine’s Day | Agenda Mamei

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.