Flori de 8 Martie

Pentru ziua de 8 Martie – Ziua Internationala a Femeii, eu si Vica am pregatit pentru bunicile noastre o felicitare neobisnuita.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

In continuare va prezint pasii pe care i-am urmat noi pentru realizarea acestei felicitari. Am lucrat pe masuta noastra de lemn, am folosit hartie cartonata pentru desen format A4, acuarele nontoxice pentru copii mai mare de un an, trei capace adunate de la apa plata de 5 litri in care obisnuiesc sa-i pun Vicai cate un pic de acuarela de diferite culori, hartie colorata, clei, foarfeca, creion simplu, pensula, un pahar cu apa pentru spalarea pensulei, servetele umede bebe, servetele uscate si manutele Vicai. Initial am ajutat-o sa-si picteze manuta cu culoarea verde. Apoi Vica si-a lasat amprentuta manutei pe foaie. Asa am desenat noi tulpinitele florilor.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Am pus pe capace cate un pic de acuarele de urmatoarele culori: rosu, albastru si galben. Alegand singura culorile dorite, Vica a lasat amprentutele degetelelor in dreptul fiecarei tulpinite. Asa am desenat noi floricele.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Din hartie colorata am decupat ghiveciul si Vica l-a lipit pe felicitare. Ulterior, Vica a hotarat ca felicitarea ar trebui sa contina mai multe flori, asa ca a mai lasat cateva amprentute colorate.

OLYMPUS DIGITAL CAMERALa finalul articolului va propun o alta idee de 8 Martie realizata din amprentute de manute si picioruse ale Vicai – un  buchet de lalele.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Acest tablou a fost pus in rama si daruit cu dragoste unei persoane dragi.

(un an si sase luni)

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.