Felicitare Craciun din amprenta manuta

Continuam cu povestitul despre activitatile noastre de iarna :). Asa cum va spuneam anterior (in unul din articole pe aceasta tema), in luna decembrie am dat startul la activitatile noastre cu amprentute. Totul a inceput cu o felicitare de Craciun – Mos Craciun, pe care ulterior am trimis-o bunicilor si altor persoane dragi Vicai. felicitare handmade Craciun amprenta manuta

Dupa ce am colorat manuta Vicai cu guasa alba, am pus manuta ei pe carton colorat (albastru, in cazul dat) si am apasat usor pe manuta pentru a lasa o amprenta cat mai clara. Cand Vica a vazut amprenta ei pe hartie s-a bucurat mult, asteptand cu nerabdare continuarea acestei activitati. Cu Vica langa mine am continuat sa pictez detaliile, explecandu-i fiecare miscare. Ii placea sa vada cum usor, usor se contura nasucul lui Mos Craciun, apoi ochisorii si in final caciulita.

A fost o surpriza placuta pentru bunici sa primeasca in dar de Craciun prima amprenta a manutei Vicai. Cu siguranta, un copil mai maricel de cinci anisori ar fi in stare sa realizeze singur toata felicitarea, iar bucuria bunicilor va fi la fel de mare.

Printre activitatile de iarna s-au mai numarat urmatorele: omuletul de zapada din amprenta manute, bradutul din amprente, fulgi de nea, ghirlande, decoratiuni brad, pictura geam.

(Vica un an si patru luni)

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.