Desenam cu apa pe zid

Vara trecuta, ne-am distrat copios pictand cu apa zidurile din curtea bunicilor materni. Vara aceasta asteptam cu nerabdare sa reluam activitatea noastra si, cu aceasta ocazie, sa aprofundam cunostintele despre fenomenul de evaporare.

desene cu apa

Pentru aceasta activitate am folosit o caldarusa mica cu apa, pe care Victoria sa o poata transporta cu usurinta si o perie de vopsit, gasita in garajul bunicului matern.

A fost o activitate extrem de interesanta pentru Victoria, care urmarea curioasa cum dispar desenele ei de pe zid si se mira de rapiditatea cu care acestea dispareau.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Desenatul pe suprafete verticale are o multime de beneficii: dezvolta motricitatea fina, dezvolta corect coloana vertebrala, contribuie la dezvoltarea grosiera (prin miscarile de aplecare pentru a inmuia peria in apa). Despre importanta si beneficiile scrierii pe suprafete verticale am scris in aceasta postare.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mama a desenat Victoriei figuri geometrice, cifre, cateva litere, soare, casuta, nourasi. Victoria a desenat muuuulte linii verticale.

Incercati si cu siguranta veti avea parte de o experienta frumoasa!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.