Caietul AR Skag – un caiet revolutionar!

Anul trecut aflasem despre tehnologia Augmented Reality de la muzeul Antipa din Bucuresti. Am fost impresionata de aceasta noua tehnologie si in acelasi timp dornica sa descopar cum functioneaza toata povestea. Intrucat anul trecut Vica mea era prea mica pentru a intelege asemenea realitati virtuale, am amanat vizitarea muzeului pentru anul acesta.

Intre timp am aflat ca eu si Vica putem sa ne bucuram de aceasta tehnologie chiar la noi acasa. Si mai mult de atat, aceasta tehnologie ne ofera posibiltiatea de a patrunde in lumea minunata a animalelor unde putem admira cum delfinii sar in apa, cum se plimba linistit un elefant, putem urmari cum tigrul, leul si pantera alearga in cautarea prazii, cum un vulture vegheaza de la inaltime, putem asculta cum ciripesc pasarile colibri. Va intrebati cum e posibil acest lucru? Simplu! Cu ajutorul caietului AR Skag (disponibil in 8 modele)!

caiete AR Skag

Pentru a ne aventura in lumea miraculoasa a animalelor mai avem nevoie de urmatoarele:

  • Un smartphone sau o tableta (in zilele noastre, acest lucru nu mai este o problema, intrucat din ce in ce mai multi pre-adolescenti si adolescenti au deja telefoane inteligente, iar majoritatea copiilor de varste prescolare si scolare se joaca activ pe tableta);
  • Aplicatia Skag AR care poate fi descarcata gratuit din Google Play sau App Store;
  • Scanezi codul de pe caietul AR Skag si o lumea captivanta prinde viata chiar pe caiet!

Este incredibil si de laudat cu ce viteza se dezvolta tehnologia din zilele noastre!

Acest caiet poate fi un cadou interesant pentru un copil si poate fi inclus pe lista cadourilor de 1 iunie – Ziua Copilului. Puteti achizitiona caietul revolutionar de pe site-ul rechizitelemele.net. Pentru a intelege cum functioneaza acest caiet va invit sa urmariti filmuletul de mai jos.

Sunt sigura ca Vicai ii va placea mult sa admire gratiosul salt al delfinilor in apa sau sa asculte cum ciripesc colibri si sa le urmareasca cum zboara din copac in copac. Varsta de un an si 9 luni este varsta primelor descoperiri ale lumii, ale mediului inconjurator, iar caietul minune cu siguranta o va incanta si ii va deschide noi orizonturi spre cunoastere si intelegere a lumii. Impartasindu-va prin acest articol impresii despre tehnologia Augmented Reality si dorinta de a descoperi aceasta tehnologie, ne-am inscris in campania Blogal Initiative de testare a caietului AR Skag. Multumim echipei Blogal Initiative!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.