Ingeras de Craciun din tub de carton

Ingeras de Craciun craft din tub carton

Ador acest ingeras! E un craft potrivit pentru sarbatoarea magica de Craciun. Muza mea pentru realizarea acestui craft a fost ingerasul din cartea Miffy, de Dick Bruna. Ingerasul din aceasta carticica m-a ajutat sa-i vorbesc Vicai despre Dumnezeu si ingerasi. Vica l-a indragit enorm de mult. Acest ingeras este desenat simplu si pe intelesul celor mici.

Ingeras din cartea Miffy

Pasii pe care i-am urmat:

Mai intai am decupat dintr-o coala de hartie alba un dreptunghi potrivit pentru a infasura tubul de carton (aprox. de 11 cm inaltime, potrivit este cel de la hartia igienica).  Pe o alta coala de hartie alba am desenat conturul manutelor Vicai si am decupat cele doua amprente. Apoi am rulat hartia decupata in jurul tubului de carton si, cu ajutorul aracetului, am lipit bine (prin presare) toate marginile. Cu o carioca neagra am desenat ochisorii, nasucul, gurita si cateva fire de par. La final, am lipit amprentele manutelor astfel incat sa imit aripioarele unui ingeras.

craft ingeras din tub carton

Noi am realizat trei ingerasi: unul pentru Vica, unul pentru mama si unul pentru tata. Toti trei sunt asezati cu grija in decorul nostru magic de Craciun (a se vedea Primul nostru Calendar Advent).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sa aveti spor la creatie!

(Vica 2 ani si 3 luni)

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.