Fabrica de cizmulite de Mos Nicolae

Dupa ce si-a spalat bine cizmulitele, Vica, la invitatia spiridusului de la Polul Nord (din Calendarul Advent), a intrat in micul nostru atelier de creatie unde amandoua ne-am pus pe fabricat cizmulite :).

craft cizmulite de Mos Nicolae

Pregatisem ingerasului meu o cizmulita uriasa (desenata pe o coala de hartie de format A5), pe care urma sa o coloram, decupam si sa-i lipim detaliile necesare. Insa, micuta mea a venit cu o alta idee: sa desenam, pe o foaie de hartie alba, conturul cizmulitelor ei si apoi sa le coloram, „ca sa ramana amintire” (vorba ei). A fost un moment plin de emotii pentru mine, un moment in care m-am bucurat mult ca micuta mea are initiativa, are idei, e deschisa spre creativitate si imaginatie.

Am desenat conturul cizmulitelor ei si impreuna, asezate una langa cealalta, am inceput sa le coloram: eu o cizmulita si Vica alta (asa a fost dorinta ingerasului meu). Micuta mea a ales sa coloreze cizmulita ei in rosu, explicandu-mi ca, de Mos Nicolae, este mai bine daca cizmulita este toata rosie :).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

La final, dupa ce terminasem munca la cizmulitele ei, micuta mea mi-a zis ca „acum putem colora si cizmulita, ta” si a colorat un pic uriasa cizmulita, pe care eu o pregatisem initial. Gestul ei m-a surprins mult. Probabil ca a dorit sa-mi arate ca respecta munca mea si ca pentru ea este importanta si acea cizmulita uriasa :).

Dupa uscare, am decupat toate cizmulitele si le-am lipit pe calorifer, adaugand si o alta cizmulita din fetru pe care o aveam din anii anteriori. Iata asa a aparut, in casuta noastra, prima decoratiune specifica sarbatorile de iarna.

Voi ati inceput sa decorati casutele voastre pentru sarbatorile de iarna?

(2 ani si 3 luni)

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.